24/3/14

Έληξε με τεράστια επιτυχία ο 1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου


Με τεράστια επιτυχία έληξε ο 1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου με περισσότερες από 3.000 συμμετέχοντες.


Στην πόλη του Ναυπλίου για πρώτη φορά στην μακραίωνη ιστορία της διοργανώθηκε Μαραθώνιος δρόμος με χιλιάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Η πόλη έζησε πρωτόγνωρες αθλητικές στιγμές με χιλιάδες κόσμου να επευφημούν τους αθλητές που συμμετείχαν.


Στο τέλος των αγώνων έγιναν και οι καθιερωμένες απονομές των επάθλων στους νικητές των κατηγοριών Μαραθωνίου - Ημημαραθωνίου και των 5 χιλιομέτρων. Τα βραβεία του αγώνα των 2,5 χιλιομέτρων οπού συμμετείχαν παιδιά θα γίνουν στα σχολεία τους τις επόμενες μέρες, λόγω του τεράστιου όγκου συμμετοχών.

Βραβεία στους νικητές απένειμαν, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, οι υπουργοί, πολιτισμού και αθλητισμού Γ. Ανδριανός και ΠΕΚΑ Γ.Μανιάτης, η Γενική Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Τμήματος των Special Olympics κ. Γιάννα Δεσποτοπούλου, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο σύμβουλος επι αθλητικών θεμάτων του γραφείου του Πρωθυπουργού Γ.Μπόλλας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Φ.Στεφανόπουλος, ο περιερειακός συμβουλος Β.Σιδέρης, αθλητικοί και πολιτικοί παράγοντες του νομού Αργολίδας.
Με πληροφορίες, ρεπορτάζ και φωτογραφίες από http://www.argolikeseidhseis.gr/, 23/3/2014