10/9/14

1ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ στο Ναύπλιο

Η ARTIVA Cultural Management & Advertising υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ διοργανώνουν και τείνουν να κάνουν θεσμό το «ΝΑΥΠΛΙΟ – ARTIVA 1ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ» που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στις 20-23 Νοεμβρίου 2014.

Το Ναύπλιο, η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, μια πόλη με ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά κατείχε ανέκαθεν μια εξέχουσα θέση στον πολιτισμό και κατ’ επέκταση στον τουρισμό.
Φέτος το Νοέμβριο, το Ναύπλιο θα τιμήσουν καταξιωμένες χορωδίες της Ελλάδας και του Εξωτερικού και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μελωδίες και φωνές που θα το ταξιδέψουν πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας.

Μέσα από αυτή την μεγάλη πολιτιστική γιορτή οι χορωδοί αλλά και όλοι όσοι θα έρθουν να παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν διαφορετικές κουλτούρες, να γνωριστούν και να ενώσουν τις φωνές τους στη μαγευτική πόλη του Ναυπλίου κάτω από το κάστρο του Παλαμηδίου και την Ακροναυπλία, απέναντι από το Μπούρτζι, να περπατήσουν δίπλα στη θάλασσα αλλά και στα ρομαντικά σοκάκια της παλιάς πόλης.

http://www.argolikeseidhseis.gr/, 4/9/2014